لوکس فایل

این وب سایت جهت بازاریابی فروش فایل ایجاد گردیده است و کلیه لینکهای محصولات از سایت فایل سل جمع آوری شده اند که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند و با اطمینان کامل میتوانید فایلهای مورد نیاز خود را دانلود کنید.

لوکس فایل

این وب سایت جهت بازاریابی فروش فایل ایجاد گردیده است و کلیه لینکهای محصولات از سایت فایل سل جمع آوری شده اند که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند و با اطمینان کامل میتوانید فایلهای مورد نیاز خود را دانلود کنید.

فرآیند خشک کردن مواد غذایی به روش فوم مت

سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 26   مقدمه : خشک کردن یک روش قدیمی نگهداری مواد غذایی است که زمان ماندگاری طولانی و نیاز به فضای ذخیره سازی کمتر را فراهم می کند. همچنین خشک کردن وزن و حجم محصول را کاهش می دهد که این امر باعث کاهش هزینه های حمل و نقل و نگه داری می شود. بهبود فرایند خشک کردن بدون آسیب رساندن به کیفیت محصول نهایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.خشک کردن به روش فوم مت برای مواد غذایی نظیر میوه استار، آب سیب، پالپ انبه، موز، نارنگی، سفیده تخم مرغ، قارچ دکمه ای، میگو، آب یاکو ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد