لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 24 بررسی علل و میزان ضایعات آرد و نان های مختلف پرویز ایرانی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، کرج اول جاده ماهدشت روبروی ترمینال تلفن: 2705242، 2708359، 2705320 – 0261 دورنگار: 2706277- 0261 برگرفته از: طرح ضایعات گندم در تولید و مصرف دکتر بهمن یزدی صمدی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران چکیده این مطالعه به منظور بررسی میزان ضایعات آرد و نان ها در نانوائی ها و در حین مصرف و ارتباط آن با کیف ...