نقش تغذیه در بیماران سرطانی 29اسلاید چربیها: تأمین انرژی، ویتامینهای محلول در چربی و اسیدهای چرب ضروری انتخاب اسیدهای چرب MUFA و PUFA به نسبت بیشتر و SFA و ترانس کمتر MUFA: روغنهای گیاهی مثل زیتون، کانولا، بادام زمینی PUFA: روغنهای گیاهی گلرنگ، آفتابگردان، ذرت، کتان و غذاهای دریایی SFA: غذاهای حیوانی (گوشت، ماکیان، لبنیات)، روغنهای گیاهی نارگیل و پالم چربیهای ترانس: هیدروژناسیون روغنهای گیاهی (مارگارین، شورتنینگها)، اسنک و بیسکویتها، لبنیات کربوهیدراتها: تأمین انرژی، وی ...